Despre Gemius

logo gemiusGemius – fondatoul site-ului gemiusRanking RO este o agentie internationala de cercetare, lider in cercetarea online din Europa. Compania opereaza pe piata din Polonia, de la infiintare din 1999, oferind cercetare profesionala, analiza si servicii de consultanta. Combinand pasiunea si talentul angajatilor nostri cu solutii dezvoltate in-house, am dezvoltat in continuu gama activitatilor, oferind clientilor internationali, informatii comprehensive despre internet. 

Compania ofera solutii profesionale de cercetare, servicii analitice si de consultanta, de la studii site-centrice si user-centrice la solutii avansate tehnologic pentru studierea comportamnetului utilizatorilor online pe anumite site-uri (gemiusTraffic), a proflelor socio-demografice (gemiusProfile), a calitatii folosirii paginilor WWW (gemiusUsability) si  a eficientei campaniilor online (gemiusEffect). Gemius deruleaza de asemenea cercetari referitoare la subiecte cerute de clienti (gemiusAdHoc). Pe langa serviciile de cercetare mentionate anterior, Gemius desfasoara un studiu despre comportamentul utilizatorilor care vizioneaza online continut multimedia (gemiusStream) si ofera o solutie de cercetare pentru masurarea imediata a tuturor click-urilor realizate de un utilizator de internet pe un site (gemiusHeatMap). Gemius este standardul pentru masurarea audientei online (gemiusAudience) in aproape jumatate din tarile europene.

Gemius este activa in 20 countries in Europa si Orientul Mijlociu.

 logo gemiusIn activitatea noastra de zi cu zi, urmam indeaproape codul de comportament dezvoltat de Societatea Europeana pentru cercetarea de piata si de marketing (ESOMAR) care reglementeaza maniera de derulare a proiectelor de cercetare comerciale.

Principiile pe care le urmam sunt: increderea, onestitatea si indeplinirea principiilor etice. Credem ca pasiunea pentru dezvoltare a echipei noastre contribuie la succesul companiei. Valorizam creativitatea si abordarea neconventionala a problemelor. Urmam moto-ul "Gandim dincolo de granite", si cream o metodologie globala unica prin care oferim date relevante despre piata de online.


  Cititi mai multe pe Gemius SA.

Return to the top

Web Statistics